Αδέσμευτοι Έλληνες, Ριζοσπαστικά Ανεξάρτητοι.


Κυρίες και Κύριοι. Φίλες και Φίλοι.

Χαιρετούμε την καλή σας διάθεση να είστε στην σελίδα μας.

Η προετοιμασία αυτής της Σελίδας και η δημοσίευσή της είναι αποτέλεσμα "ιερής" αγανάκτησης.

Στην Ελλάδα και στα Χρόνια της Μεγάλης Ηθικής και Οικονομικής Κρίσης, πολλοί από τους Πολίτες - ενεργούς πολίτες και παθητικούς πολίτες - βγήκαμε απότομα από τον λήθαργο της καλοπέρασης.

Καταλάβαμε ότι τις προηγούμενες δεκαετίες, ετοιμαζόταν κάτι εις βάρος του Ελληνικού Λαού και της Δημοκρατίας.
Πολιτικοί, Κόμματα και Μεγάλη μερίδα του Ελληνικού Λαού, δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Υπεράσπιση Ελληνικών Ιδεωδών, Ηθών και Αξιών. Έτσι λοιπόν, ως χώρα, μα πήρε η κατρακύλα, τα πάντα όλα σε έκπτωση.

Τελευταίο κτύπημα κατά της Ελλάδας και των κυρίαρχων δικαιωμάτων Χώρας και Λαού, οι διπλωματικές παραχωρήσεις της Ελληνικής Ιστορίας. Διαδηλώσεις επί διαδηλώσεων, και συλλαλητήρια επί συλλαλητηρίων. Αγωνιστές, ενεργοί και απαθείς πολίτες, βγήκαν στους δρόμους και τις πλατείες προς διαμαρτυρία, έναντι των κυβερνητικών αποφάσεων.

Με την Σελίδα που διαβάζεται ως μέσω επικοινωνίας, επιθυμούμε να παρουσιαστούμε ως:
Αδέσμευτοι Έλληνες, Ριζοσπαστικά Ανεξάρτητοι.

Αγαπούμε Θεό και Ελλάδα. Δεν Υποτασσόμαστε σε άλλα κελεύσματα, μικρά και μεγάλα. Τους ακούμε όλους, τους αγαπούμε όλους, και αποφασίζουμε για τις κινήσεις μας παντελώς Αδέσμευτοι.
Δεν θέλουμε το κακό κανενός.
Το Καθήκον μας, προηγείται των Δικαιωμάτων μας.
Συνεργαζόμαστε με όλους πάντα, και μόνο για το καλό.
Είμαστε Ενεργοί Πολίτες και στην ώρα των εκλογών, ψηφίζουμε σε οποιοδήποτε οργανισμό, και όποιον κρίνουμε, Έντιμο, Ικανό, Μαχητικό και Αποτελεσματικό.

Από εσάς ζητούμε να μας παρακολουθείτε, με προσπάθεια κατανόησης και διάθεση συνεργασίας στο διάλογο. Προς τούτο έχουμε σχεδιάσει μια φόρμα επικοινωνίας, μέσω της οποίας θα ενημερωθούμε για την γνώμη σας.

Ευχόμαστε προς όλους, να Ευλογείτε και να Ευτυχείτε.

Αδέσμευτοι Έλληνες, Ριζοσπαστικά Ανεξάρτητοι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις