Με το Καθήκον Εξασφαλίζεις το Δικαίωμα στην Πρόοδο.

Οι Αδέσμευτοι Έλληνες, διαβάζουν όλα τα κόμματα, αλλά ενδιαφέρονται πρώτα για την Ελλάδα.

Ριζοσπαστικά Ανεξάρτητοι, διότι ψηφίζουν όσους εγγυώνται δημιουργική πρόοδο των Ελλήνων και όχι των Τάξεων.
Όλες οι Κοινωνικές Τάξεις, έχουν μερίδιο στην πρόοδο της Ελλάδας
"Με το καθήκον εξασφαλίζεις το δικαίωμα στην πρόοδο"


Ψίθυροι Προόδου. Ας αρχίσουμε κάπως έτσι, προκειμένου να ενσπείρουμε την αγωνία μας, μην και αποτύχει η αλλαγή Νοοτροπίας στην Ελλάδα. Είναι Ανάγκη να συναποφασίσουμε και τελικά να συνεργαστούμε, όσοι θέλουμε την Οικονομική και γιατί όχι Εθνική Πρόοδο -με ότι σημαίνει αυτό. Η Ελλάδα πρέπει να επανέλθει στο προσκήνιο, ως παραγωγική, εξαγωγική και πολιτισμική χώρα -χώρα όλων των ευρωπαϊκών συνεδρίων και της Φιλοξενίας 365 ημέρες τον Χρόνο.

Δύσκολο είναι να καταλάβουμε, πως ένα βοτσαλάκι μπορεί να ταράξει τα νερά σε μια λίμνη που βαλτώνει; Μια σκέψη, με εξομολόγηση, μια συζήτηση, μια απόφαση, είναι δυνατόν να γίνει θύελλα αλλαγών και να ζήσουμε μια Νέα Ελεύθερη Ελλάδα; Ένα κύμα Αλλαγών που θα οδηγήσουν σε μία πορεία δημιουργίας. Η Ελλάδα, μας έχει όλους Ανάγκη, δεν περισσεύει κανείς.

Μεγάλο είναι το βάρος του Καθήκοντος, αλλά πολύ μεγαλύτερη είναι η Ιστορία της Ελλάδας. Πιστεύουμε πως όσοι οραματιζόμαστε την Ζωή μας ως Ελεύθεροι και Δημιουργικοί Έλληνες, πρέπει να αγωνιστούμε προκειμένου να μην γυρίσουμε πίσω στα χρόνια της σπατάλης Δυνάμεων και Αξιών.
Ελάτε να εξετάσουμε το απόθεμα των αρετών μας και της τόλμης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις