Ζητούνται Έντιμοι και Ειλικρινείς Ενεργοί Πολίτες, οι οποίοι θέλουν να αλλάξουν τον τόπο και τις συνήθειες που κυριαρχούν σήμερα.

 Προσπαθούμε να ψελλίσουμε, πως ήρθε ο καιρός να πάρει ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί, το βάρος των ευθυνών μας.

Τα "έτσι" μας και τα "θέλω" μας, είναι καιρός να "μπούνε" σε δεύτερη μοίρα, ώστε να είμαστε Δυνατοί και Μονοιασμένοι, απέναντι στον κοινό εχθρό, εντός ή εκτός της Ελλάδας.
Όποιος δεν θέλει να δει την Αλήθεια κατάματα, θα αργήσει πολύ να κατανοήσει την σοβαρότητα του κινδύνου.


Νέο Περιβάλλον στο Facebook. Κατανοητό, διότι ο κόσμος εξελίσσεται. Οι Φίλοι και τα προβλήματα μας, πάντα επίκαιρα.
Υπάρχουν Έλληνες που θέλουν την πρόοδο; Άγνωστο!
Βεβαίως όμως υπάρχουν Έλληνες που επικαλούνται την πρόοδο, χωρίς να κάνουν τίποτα το δημιουργικό. Διαμαρτυρία δημοσίως και εφησυχασμός πως αυτό και μόνον αρκεί.
Φίλες και Φίλοι, είμαι θυμωμένος, διότι μετά τους πολιτικούς και οι πολίτες ομιλούμε με "ξύλινη γλώσσα", με ετικέτες, με κομματικά τσιτάτα. Τα ίδια και τα ίδια. Παρακαλώ θυμώστε και εσείς κι εμείς, και ο κόσμος όλος, προκειμένου να μάθουμε να ακούμε, να ζητούμε εξηγήσεις, να σκεφτόμαστε και να απαντούμε. Ας τερματίσουμε επιτέλους με την μασημένη τροφή.
Ζητούνται Έντιμοι και Ειλικρινείς Ενεργοί Πολίτες, οι οποίοι θέλουν να αλλάξουν τον τόπο και τις συνήθειες που κυριαρχούν σήμερα. Πρέπει να προλαβαίνουμε τις Εξελίξεις, αντί να μας προλαβαίνουν οι Εξελίξεις.
Φίλες και Φίλοι, από Σήμερα δεν θα σχολιάζω αναρτήσεις που είναι παλαιοκομματικές. Η Ελλάδα πρέπει να ζήσει και να μεγαλουργήσει, με ή χωρίς τα κόμματα.
Οι "Αδέσμευτοι Έλληνες Ριζοσπαστικά Ανεξάρτητοι", είναι ιδέα μια ελάχιστης προσωπικότητας, με πολλά μειονεκτήματα, αλλά με την μεγάλη Αγάπη στη Πατρίδα Ελλάδα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις